S.C. INTRATEST S.A. oferă servicii de formare, cursuri și traininguri de peste 12 ani, timp în care s-au format mii de persoane, în diferite domenii de activitate. 

Începând cu 2018 aducem pentru dumneavoastră, în România, Moldova, Ucraina, Turcia, Bulgaria și Serbia cursurile The Open University din Marea Britanie. 

În secolul XXI tehnologia ne ajută să vă punem la dispoziţie cursuri de la universităţi prestigioase pe care le puteţi urma din confortul casei sau al biroului dumneavoastră. În plus, în România vă punem la dispoziţie o echipă de persoane experimentate și dedicate pentru ca dumneavoastră să aveţi parte de o experienţă cât mai placută în procesul de invăţare și certificare. De la directorul general al companiei, până la personalul de vânzări și tutori, cu toţii vă vor sta la dispoziţie pentru a vă susţine în atingerea scopurilor dumneavoastră.

Întotdeauna ne-am bazat activitatea și serviciile oferite pe seriozitate, profesionalism și dedicaţie pentru ca persoanele care urmează cursurile INTRATEST să aibă parte de un proces de educaţie la cel mai înalt nivel posibil, și o experienţă plăcută în procesul de atingere a scopurilor propuse.

Clienţii noștri au fost de cele mai multe ori mulţumiti de serviciile primite și de experienţa avută în cadrul INTRATEST. Mulţi dintre ei au avut amabilitatea de a ne spune câteva cuvinte prin care să ne mulţumească, intr-un fel, pentru colaborare, și noi le întoarcem mulţumirile, cu drag.

×
×

Cart