MIHNEA PĂCURARU

Director Executiv

Mihnea a înfiinţat compania în 2007 cu misiunea de a contribui la succesul în carieră al clienţilor și este hotărât să livreze doar servicii de cea mai bună calitate. Până în prezent INTRATEST a avut un număr de peste 20.000 de cursanţi, ceea ce demonstrează ceea ce și-a propus – calitatea cursurilor este pe primul loc. Este determinat și crede că educația este calea spre succes în viață.

În 2018 a considerat că este timpul pentru un nou pas: a început negocierile cu The Open University Marea Britanie, aducând în premieră în România si Republica Moldova, cursul de leadership care face parte din prestigiosul MBA oferit de această universitate. 

mihnea.pacuraru[at]intratest.ro

 

SANDA ANCA

Manager Produs

Cu o experiență de peste 15 ani în formarea profesională a adulților, Sanda este o profesionistă motivată, orientată spre soluții care să asigure experiențe de studiu excelente. Este certificată în Management Development Knowledge and Skills de către Roffey Park Management Institute, Marea Britanie.

La Intratest Business School, Sanda este responsabilă pentru strategia de învățare combinată a organizației (online și față-în-față) și are o vastă experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții de învățare online. Sanda se ocupă de asigurarea condițiilor care sa răspundă optim la nevoile de formare ale clienților, prin dezvoltarea de produse noi și viabile pe piața serviciilor de formare profesională a adulților.

eMail: sanda.anca[at]intratest.ro

 

OTILIA PAVEL

Manager Zonal Ardeal

Otilia s-a alaturat echipei INTRATEST încă din 2010, iar cea mai mare parte a activităţii și-a petrecut-o cu clienții corporate, dar și cu persoane fizice, unde oferă soluţii personalizate de cursuri, atât externe cât și in house. 

Este deschisă la nou și schimbare, încercând mereu să  înțeleagă și să găsească cele mai bune căi de rezolvare a situațiilor existente.

Experienţa acumulată în relațiile cu clienții a învăţat-o să răspundă rapid nevoilor în continuă creștere și diversificare a competenţelor profesionale, prin oferirea serviciilor de formare corespunzătoare personalizate.

Tel: 0735844179

eMail: otilia.pavel[at]intratest.ro

VLAD BALETCHI

Manager Zonal Moldova și Basarabia

Toată cariera lui Vlad a presupus lucrul cu oamenii, înțelegerea nevoilor acestora, precum și a motivațiilor care îi animă, pentru afla și înțelege modul în care pot fi ajutați în procesul de satisfacere a acestor nevoi proprii.

Există conceptul general acceptat care spune că orice om adoră să facă cumpărături…însă nu oricărei persoane îi face plăcere să și vândă.

Vlad face parte, cu siguranță, din cea de-a doua categorie menționată mai sus.

Totodată, ca urmare a experienței acumulate în vânzarea de produse si servicii către clienți atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și cunoașterea foarte bună a produselor proprii, vă pot garanta găsirea soluției potrivite pentru nevoile dumneavoastră sau ale companiei dumneavoastră. 

Tel: 0726.248.505

eMail: vlad.baletchi[at]intratest.ro

×
×

Cart