CURS PROVOCAREA INTEGRĂRII

 

Consolidarea punctelor cheie de învățare din studiile dumneavoastră anterioare de management și integrarea perspectivelor organizaționale, bazate pe oameni, clienți și cele financiare ale rolului de manager. Acest curs este conceput pentru a fi studiat după parcurgerea a M1 și M2 sau poate fi studiat în același timp cu unul dintre aceste module.

Cursurile se înscriu în calificările Intratest Business School

Cursurile Intratest Business School au o structură modulară; cunoștințele din prezentul curs ar putea conta pentru un viitor curs de Management, cum ar fi Programul Accelerat de Leadership.

Ce veți studia

Acest curs are trei obiective:
  • de a integra perspectivele organizatorice, personale, de marketing și financiare ale rolului de conducere
  • de a exersa cu ceilalți abilitățile și tehnicile cheie de management
  • de a dezvolta și examina capacitatea de a înțelege și de a aborda problemele complexe și integrate de management.

Forma generală a modulului este următoarea: Partea (A) pregătire (lunile 1 – 4) O serie de studii individuale opționale și activități online destinate să consolideze învățarea anterioară, integrarea conceptelor și pregătirea pentru părțile ulterioare ale studiului. Partea (B) școala online (devreme – jumătatea celei de-a 5-a luni) O școală obligatorie on-line, axată pe integrarea disciplinelor de management și pe luarea deciziilor în funcție de probleme. Partea (C) recapitulare (lunile 5 – 6) Recapitulare după școală și activități de reflecție, urmate de revizuirea și pregătirea examenului, utilizând un studiu de caz prestabilit, Partea (D) examen (luna 6) Un examen de trei ore pe baza unui caz prestabilit.

Veți învăța

Obiectivele specifice de învățare ale cursanților care studiază M3 sunt:

  • consolidarea punctelor cheie de învățare din studiul managementului funcțional anterior, de ex. Organizaţii şi Oameni M1 și Marketing şi Finanţe M2
  • integrarea diverselor perspective funcționale ale managementului
  • aplicarea de abordări manageriale de rezolvare a problemelor în situații de lucru „holistice”
  • împărtășirea și învățarea modului de a critica diverse soluții la probleme și abordări diferite de rezolvare a problemelor
  • dezvoltarea în continuare a abilităților interpersonale și celelalte care necesită învățare interactivă.

Relevanța vocațională

M3 este cursul final parcurs de către cursanți pentru a obține Diploma Profesionala în Management și, prin urmare, pentru a fi admiși la cursul pentru Diploma Profesională în Management. Acest curs ajută la consolidarea a ceea ce s-a învățat pe parcursul studiului modulelor de certificare (sau a altor învățări anterioare) și pentru a aplica cele învățate la locul de muncă.

Predare și evaluare

Sprijin din partea tutor – ului dumneavoastră 

Un forum on-line, facilitat de unul sau mai mulți moderatori, vă va ajuta să vă pregătiți pentru școala online și vă va ghida în procesul de abordare a întrebărilor bazate pe probleme similare cu cele pe care le veți întâlni în timpul examenului. În plus, veți fi sprijinit de un tutor în timp ce participați la școala online.

Contactați-ne dacă doriți să aflați mai multe despre studiul la Intratest Businss School înainte de a vă înregistra.

Evaluare

Este necesară participarea satisfăcătoare la școala online. La acest modul este asociat un examen de trei ore.  

Cerințe de admitere

Acest curs a fost conceput pentru cei care au studiat cu succes sau studiază cele două module M1 și M2 pentru a obține Diploma Profesională în Management (dacă vă înscrieți și urmați acest curs fără a finaliza cu succes celelalte componente de curs ale certificatului, vi se va acorda certificat de participare, dar nu Diploma Profesionala în Management). 

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la adecvarea modulului, vă rugăm să discutați cu un consilier.

Activitate pregătitoare

Dacă optați pentru acest curs ca parte a Diplomei Profesionale în Management, ar fi trebuit să fi studiat deja sau să studiați cele două module principale care cuprind Diploma.

Costuri suplimentare

Costurile studiului

Pot exista costuri suplimentare pe lângă taxa de școlarizare, cum ar fi un laptop, călătorii pentru tutoriale, cărți și acces la internet.

Ce este inclus

Veți avea acces la platforma digitală dedicata M3 unde va fi disponibil un scurt ghid de module și resurse suplimentare de studiu.

Cerințe tehnice

Pentru acest curs este necesar un calculator cu un browser și cu acces la internet cu bandă largă. Orice browser modern va fi potrivit pentru majoritatea activităților pe calculator. Funcționalitatea ar putea fi limitată pe dispozitivele mobile.

Se va furniza orice software suplimentar sau acestea vor fi disponibile, în general, gratuit. Cu toate acestea, unele activități pot avea cerințe mai specifice. Din acest motiv, va trebui să aveți posibilitatea să instalați și să executați software suplimentare pe un dispozitiv care îndeplinește cerințele de mai jos. 

Un desktop sau laptop cu, fie:

  • Windows 7 sau mai nou
  • macOS 10.7 sau mai nou

Ecranul dispozitivului trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 1024 pixeli pe orizontală și 768 de pixeli pe verticală.

Pentru a participa la zona noastră de discuții online, veți avea nevoie atât de un microfon, cât și de difuzoare / căști.

×
×

Cart