LA CE VĂ VA AJUTA PARCURGEREA CURSURILOR INTRATEST BUSINESS SCHOOL ?

M1. Organizații și oameni: cursul vă va ajuta să lucrați în mod eficient cu colegii, abordând teme precum motivarea, recrutarea, munca în echipă și conducerea. Fie că vă doriți să deveniți manager sau sunteți deja manager, cursul vă va sprijini în desfășurarea activităților zilnice cu mai multă încredere și conștientizare, indiferent dacă lucrați într-o societate comercială, în sectorul public sau o organizație non-profit.

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, noi vă putem ajuta.

M2. Marketing și financiar: conceptele de marketing vă vor ajuta să vă serviți mai bine clienții, consumatorii sau alte părți interesate. Organizația în care lucrați va funcționa mai bine, cunoștințele de marketing studiate sunt aplicabile indiferent de sectorul sau contextul organizațional în care lucrați și dacă sunteți sau nu direct implicat în marketingul extern.

Înțelegerea finanțelor este importantă pentru managerii din toate tipurile de organizații pentru a lua deciziile adecvate. Cursul vă va ajută să dezvoltați o înțelegere a modului în care instrumentele și tehnicile financiare pot fi utilizate pentru a calcula și controla resursele unei organizații și pentru a vedea cum poate fi măsurată performanța unei organizații.

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, noi vă putem ajuta.

M3. Provocarea integrării: Cursul urmarește integrarea conținutului cursului M1.Organizații și oameni cu cel de la cursul M2. Marketing și finanțe, prin studii de caz, asistate de echipa noastră de traineri. Cursul constituie o foarte bună oportunitate de a practica cunoștintele și abilitățile dobândite în domeniile: resurse umane, marketing și financiar.

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, noi vă putem ajuta.

F. Management financiar: Cursul vă permite să studiați situațiile financiare interne care măsoară performanța organizației dvs., dar și analiza mediului de afaceri și impactul acestuia asupra deciziilor financiare. Veți studia cum se finanțează organizațiile, precum și factorii care determină costul finanțării.

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, noi vă putem ajuta.

L. Program accelerat de leadership: Cursul este conceput pentru liderii aspiranți pentru a le oferi o privire de ansamblu asupra resurselor umane, a marketingului și a finanțelor și despre modul în care aceste funcții se reunesc împreună.

Acesta vă va ajuta să dezvoltați o bază bună teoretică și practică pentru management și leadership, acoperind funcțiile de bază ale acestora precum și legătura dintre acestea.

Veți fi provocați să vă implicați activ cu o mare varietate de idei, veți dezvolta o serie de tehnici și abordări pentru a se potrivi cel mai bine situației dvs. și contextului de management.

Dacă vă regăsiți în cele de mai sus, noi vă putem ajuta.

×
×

Cart