CURS ORGANIZAȚII ȘI OAMENI

Curs management resurse umane cu echipa

 

Prezentul curs management resurse umane analizează comportamentul organizațional și gestionarea resurselor umane. Conceput pentru managerii de operațiuni, pentru managerii adjuncți, pentru managerii stagiari, supervizori și șefi de echipă, acest curs are o abordare bazată pe practică pentru a studia conceptele de management, concentrându-se asupra rolului dumneavoastră specific. Este potrivit pentru managerii aspiranți, cu condiția să aveți experiență de muncă, remunerată sau nu (voluntară) implicând conducerea unui grup sau a unei echipe; un proiect sau o sarcină care implică unul sau mai multe persoane; ori conducerea / contribuția la conducerea unei organizații voluntare. Nu este potrivit pentru dumneavoastră dacă nu aveți experiență de muncă anterioară (plătită sau neplătită) pe care să construiți.

 

Ce veți studia

Prezentul curs management resurse umane vă permite să reflectați critic și să analizați situațiile de la locul de muncă și propriile dumneavoastră metode de gestiune. Este orientat spre soluții care vă ajută nu numai să înțelegeți situațiile de lucru din perspectiva managerului, ci să și știți ce aveți de făcut, având în vedere că este posibil să nu fiți responsabil de organizația pentru care lucrați. Pe măsură ce aveți activități, probleme și soluții, veți pune la îndoială ideea că există soluții sau probleme unice sau că există „o singură cale optimă”. Veți ajunge să înțelegeți constrângerile, alegerile și cerințele care operează și să aflați când să lucrați în cadrul acestora și când și cum veți putea aduce schimbări.

Relevanță vocațională

Strategia de predare și învățare se bazează pe probleme. Prin această abordare, modulul își propune să dezvolte abilitățile necesare unui manager eficient: abilități precum analiza, construirea de argumente solide, gândirea critică și reflectivă, identificarea și rezolvarea problemelor, ascultarea activă și comunicarea, colectarea și prezentarea informațiilor și scrierea de rapoarte. Multe dintre acestea sunt aceleași abilități de învățare de care are nevoie orice cursant și vă vor ajuta să vă pregătiți pentru cursurile ulterioare.

Pentru a obține Certificatul profesional în management, trebuie să urmați si modulele Marketing și Finanțe (M2) și Provocarea Integrării (M3). M3 include o perioadă de pregătire, o școală online, iar după o perioadă de revizuire, un examen de trei ore.

Predare și evaluare

Sprijin din partea tutor-ului dumneavoastra

Veți avea un tutor care vă va ajuta cu materialele și activitățile de studiu. Puteți să solicitați ajutor și sfaturi tutor-ului dumneavoastră. De asemenea, tutor-ul va marca și va comenta exercițiile dumneavoastră. Dacă sunteți nou la Intratest Business School, veți observa că tutor-ul dumneavoastră este deosebit de preocupat să vă ajute cu metodele de studiu.

Alt tip de sprijin vă va fi oferit, în principal, online în timpul studiului dumneavoastră. În plus, vor fi oferite școli de zi sau tutoriale online în funcție de versiunea modulului pentru care vă înregistrați. Școlile de zi și tutorialele nu sunt obligatorii, dar sunteți încurajați să participați la acestea.

Contactați-ne dacă doriți să aflați mai multe despre studiul cu Intratest Business School înainte de a vă înregistra.

Evaluare

Detaliile evaluării pot fi găsite în caseta de mai sus.

Veți transmite lucrările dumneavoastră marcate de tutor (TMA-uri) online prin intermediul sistemului eTMA, cu excepția cazului în care există anumite dificultăți care vă împiedică să faceți acest lucru. În aceste situații, veți discuta cu tutor-ul dvs. și veți obține acordul acestuia de a vă prezenta lucrarea pe hârtie.

TMA-urile constau într-un raport privind o problemă la locul de muncă și soluția sa; o reflecție asupra practicii dumneavoastră profesionale; și un portofoliu de activități desfășurate ca parte a studiilor.

Evaluarea de la sfârșitul modulului (EMA) constă într-un raport privind o problemă la locul de muncă care necesită gestionarea schimbării și un portofoliu al activităților cursului dumneavoastră. 

Cerințe de admitere

Pentru a studia acest curs management resurse umane, trebuie să aveți experiență de lucru deoarece activitățile presupun că aveți situații de lucru actuale sau anterioare la care puteți aplica ceea ce învățați. Experiența dumneavoastră de lucru poate fi în calitate de manager, manager adjunct, manager stagiar, supervizor, șef  de echipă, dacă lucrați într-o formă informală, de exemplu într-o organizație voluntară. Organizații și Oameni este un curs de licență Intratest Business School. De asemenea, poate fi studiat ca parte a rutei de acces deschis la Programul Accelerat de Leadership. Dacă nu aveți o experiență prealabilă de învățământ superior, se furnizează pregătirea pre-modul (a se vedea lucrările pregătitoare de mai jos)

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la adecvarea cursului, vă rugăm să discutați cu un consilier.

Activitate de pregătire

Dacă nu v-ați mai întâlnit cu o abordare bazată pe probleme de învățare, vă sunt oferite Ghidul modulului și Ghidul de bune practici de studiu ale managerului, care vă vor fi deosebit de utile la începutul modulului. Ghidul modulului explică abordarea și descrie abilitățile necesare pentru a putea remedia lacunele din cunoștințele dumneavoastră. Acesta vă va oferi și o orientare către modul. Ghidul de bune practici de studiu ale managerului vă permite să vă reîmprospătați abilitățile de studiu, cum ar fi citirea și notarea, folosind logica și argumentația, comunicarea scrisă și scrierea de rapoarte, precum și utilizarea numerelor.

Ce este inclus

O varietate largă de resurse special redactate, prezentate pe diverse medii (imprimate și online) și concepute exclusiv pentru acest curs. Material audiovizual, articole publicate, studii de caz și acces la biblioteca Open University.

Cerințe tehnice

Pentru acest curs este necesar un dispozitiv cu un browser și acces la internet cu bandă largă. Orice browser modern va fi potrivit pentru majoritatea activităților computerizate. Funcționalitatea poate fi limitată pe dispozitivele mobile.

Orice program software suplimentar va fi pus la dispoziție sau este, în general, disponibil gratuit. Cu toate acestea, unele activități pot avea cerințe mai specifice. Din acest motiv, va trebui să aveți posibilitatea de a instala și executa programe software suplimentare pe un dispozitiv care îndeplinește cerințele de mai jos.

Un computer desktop sau laptop cu, fie:
• Windows 7 sau o versiune ulterioară
• Mac OS X 10.7 sau o versiune ulterioară
Ecranul dispozitivului trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 1024 de pixeli pe orizontală și 768 de pixeli pe verticală.

Pentru a vă alătura unei conversații verbale în camerele noastre online, vă recomandăm un set de căști (căști sau căști cu microfon integrat).

Site-ul nostru web  Aptitudini pentru a studia la OU  cuprinde informații suplimentare, inclusiv abilități de utilizare a calculatorului pentru studiu, securitate informatică, achiziționarea unui computer și oferte de software Microsoft pentru studenți    

×
×

Cart