The Open University Business School (OUBS) face parte dintr-un grup de elită care a obținut acreditarea AACSB, AMBA și EQUIS - acordată de cele mai importante asociații internaționale de educație pentru management la mai puțin de 1% din școlile de afaceri la nivel global. Cu o experiență de peste 30 de ani, OUBS permite oamenilor talentați să-și atingă întregul potențial, iar companiilor să beneficieze de personalul lor, la maximum. O școală de afaceri cu adevărat internațională, OUBS a fost evaluată ca “excelentă” (cel mai înalt grad posibil) de către Higher Education Funding Council din Marea Britanie (HEFCE) pentru predare și susținere și se numără printre cele mai mari școli de afaceri din lume care sunt triplu-acreditate.

The Open University în lume:

• Prima universitate de învățământ la distanță la nivel mondial

Cea mai mare universitate din Marea Britanie, cu aproape 175.000 de studenți, peste 7.400 de studenți internaționali din 141 de țări care studiază direct la OU

Experți de vârf în dezvoltarea învățării la distanță, cu experiență de peste 50 de ani

• Misiunea OU: să fie "deschisă oamenilor, locurilor, metodelor și ideilor"

32 de parteneri din 27 de țări din întreaga lume

• OU oferă cursuri pentru a ajuta adulții să gestioneze studiul prin intermediul vieții lor ocupate

The Open University a colaborat cu BBC de peste 40 de ani și co-produce până la 25 de seriale de televiziune și radio pe an.

×
×

Cart