Diploma executivă în management reprezintă programul de consolidare a competențelor de management dobândite anterior, atât pe căi formale cât și pe căi informale.

Se adresează în principal managerilor experimentați, cu peste 3 (trei) ani vechime în activitatea de management.

La baza diplomei se află Programul Accelerat de Leadership (L), compus din 5 unități de bază: Management, Organizații și Oameni, Marketing, Finanțe și Operațiuni. Programul de Leadership are un pronunțat caracter practic, fiind orientat spre rezolvarea de probleme și dezvoltând gândirea critică.

Programul Accelerat de Leadership face parte din prestigiosul program de MBA oferit de The Open University în Marea Britanie, putând fi considerat o versiune condensată a MBA, sau un program Fast Track MBA.

Cele 5 unități de bază a programului nu pot fi urmate separat, ele fiind concepute a fi livrate împreună pentru a obține performanțe maxime în activitatea de management.

Prezentarea detaliată a programului o găsiți în pagina dedicată acestuia – Program Accelerat de Leadership (L).

Certificare: Diploma executivă în management se acordă după absolvirea tuturor modulelor (unităților) care alcătuiesc prezentul certificat. De asemenea, se acordă diplomă de participarea / ANC după absolvirea fiecărui modul în parte, cu specificarea modulului absolvit.

×
×

Cart