Cursurile Management și Leadership. Esența evoluției!

manager online learning

Cursurile Management și Leadership sunt derivate din Programul MBA oferit de The Open University în Marea Britanie. Cursurile Management M1, M2 și M3 sunt parte a rutei de acces la un program de MBA sau pentru Cursul Management și Leadership (Program Accelerat de Leadership) oferit de Intratest Business School. Acest program este unul de tip pre-MBA. Cursul Management și Leadership face parte din programul MBA oferit de The Open University Business School în Marea Britanie – MBA Stage One. Acum, într-un format condensat și eficient de 1 an de zile, puteți obține toate competențele necesare unui management performant.

Platforma online – elearning.intratest.ro – vă permite să vă continuați studiile fără a vă întrerupe activitățile zilnice, urmând a parcurge cursurile atunci când aveți timp și disponibilitate.

Nu în ultimul rând, diplomele acreditate obținute vă vor permite recunoașterea competențelor din punct de vedere oficial, indiferent de locul unde lucrați. 

Curs Organizații și Oameni (M1)

Prezentul curs analizează comportamentul organizațional și gestionarea resurselor umane. Conceput pentru managerii de operațiuni, pentru managerii adjuncți, pentru managerii stagiari, supervizori și șefi de echipă, acest studiu are o abordare bazată pe practică pentru a studia conceptele de management, concentrându-se asupra rolului dumneavoastră specific. Este potrivit pentru managerii aspiranți, cu condiția să aveți experiență de muncă, remunerată sau nu (voluntară) implicând conducerea unui grup sau a unei echipe; un proiect sau o sarcină care implică unul sau mai multe persoane; ori conducerea / contribuția la conducerea unei organizații voluntare.

Curs Marketing și Finanțe (M2)

Prezentul curs practic acoperă subiecte de marketing, contabilitate și finanțe prin activități și rezolvare de probleme. Este nevoie de o abordare bazată pe practică pentru studierea conceptelor de management care se concentrează asupra propriului dumneavoastră rol. Puteți studia acest curs singur sau puteți începe studiile dumneavoastră de management la Intratest Business School, odată cu acesta. Cu toate acestea, este posibil ca acest modul să vi se pară mai ușor dacă ați studiat mai întâi Organizații și Oameni (M1). Cursurile M1 și M2 reprezintă bazele studiului pentru a obține Diploma profesională în management și sunt oferite sub licența The Open University Marea Britanie

Curs Provocarea Integrării (M3)

Cursul presupune consolidarea punctelor cheie de învățare din studiile anterioare de management și integrarea perspectivelor organizaționale, bazate pe oameni, clienți și cele financiare ale rolului de manager. Acest curs este conceput pentru a fi studiat după parcurgerea a M1 și M2, sau poate fi studiat în același timp cu unul dintre aceste module.

Cursul reprezită punctul final al Diplomei Profesionale în Management și reprezintă, în esență, integrarea cunoștințelor acumulate pe parcursul modulelor anterioare (M1 și M2), la locul de muncă prin aplicații și studii de caz.

Curs Management și Leadership (L)

Acest curs se înscrie în natura complexă și provocatoare a managementului secolului XXI. Scopurile sale duale sunt de a vă ajuta să vă dezvoltați înțelegerea actuală privind managementul și vă va permite să vă dezvoltați și să vă îmbunătățiți practicile de management. Acest curs este un program de dezvoltare profesională pe durata unui an, care necesită angajarea dumneavoastră activă față de o mare varietate de materiale, activități și resurse pentru a vă spori cunoștințele despre funcțiile managementului și pentru a face o diferență reală în propriul dumneavoastră context de management. Prezentul curs Management și Leadership face parte din cursul MBA oferit de The Open University Business School în Marea Britanie. 

 

Curs Management Financiar (F)

Acest curs Management Financiar prezintă fundamentele domeniului finanțelor corporative și vă permite să obțineți baza pe care să vă construiți expertiza financiară de specialitate pe care o veți dezvolta prin studiile dvs. în domeniul finanțelor. Veți studia situațiile financiare și veți explora modul în care acestea pot fi utilizate pentru a măsura performanța organizațiilor. Ulterior, veți analiza mediul de afaceri în care organizațiile își desfășoară activitatea și impactul acestuia asupra luării deciziilor financiare. Veți explora, de asemenea, modul în care organizațiile se finanțează singure și factorii care determină costul finanțării. 

Calendar cursuri

ORGANIZAȚII ȘI OAMENI

M1

24 Mai 2021 - 17 Octombrie 2021

M1

ÎNSCRIE-TE

MARKETING ȘI FINANȚE

M2

24 Mai 2021 - 10 Octombrie 2021

M2

ÎNSCRIE-TE

PROVOCAREA INTEGRĂRII

M3

25 Octombrie 2021 - 03 Aprile 2022

M3

ÎNSCRIE-TE

MANAGEMENT FINANCIAR

F

24 Mai 2021 - 14 Noiembrie 2021

F

ÎNSCRIE-TE

PROGRAM ACCELERAT DE LEADERSHIP

L

10 Mai 2021 - 01 Mai 2022

L

ÎNSCRIE-TE
×
×

Cart