Sanda Anca – Tutor M2, M3, L și F

Sada Anca este consultant senior și trainer pentru dezvoltare de afaceri cu peste 20 de ani experiență. Este certificată în Management Development Knowledge and Skills de către Roffey Park Institute, Marea Britanie. Sanda deține abilități excelente în domeniile analiză financiară, analiză cost-beneficiu, întocmirea bugetelor, planificare strategică de afaceri. În cadrul activității sale, Sanda a întocmit planuri de afaceri și planuri de investitii incluzând analize finaniare complexe, studii de fezabilitate și management financiar în diferite domenii de activitate precum: reciclare, IT, servicii de ospitalitate, agricultură, sănătate etc. În prezent, Sanda se află în curs de finalizare a studiilor doctorale în domeniul Economie și afaceri internaționale.

Sanda este trainerul Intratest care acoperă ariile de studiu cu tematică financiară din cadrul cursurilor: M2 – Marketing si finanțe, M3 – Provocarea integrării, respectiv L – Program accelerat de leadership.

eMail: sanda.anca[at]intratest.ro

Dan Ionescu – Tutor M1, M3 și L 

Dan Ionescu are o experiență de 25 ani ca și consultant și trainer pentru dezvoltare managerială, având certificare în acest domeniu prin diploma în Management Development obținută la Roffey Park Management Institute din Marea Britanie. Programele de dezvoltare managerială în care a fost implicat s-au adresat în special firmelor mari şi multinaţionale, din România și nu numai. Dintre firmele care au beneficiat de programe de dezvoltare managerială amintim: IKEA, GlaxoSmithKline, Bosch, Endava, NTT, Friesland Campina, Holcim, iQuest, Leoni, Silcotub Tenaris, Trelleborg, Ursus, Ecolor. În ultimii ani Dan s-a specializat în fascinantul proces de conducere – Leadership şi Coaching de grup de tip SML (Self Managed Learning).

Dan este trainerul Intratest care acoperă ariile de studiu cu tematica de management, leadership și resurse umane din cadrul cursurilor: M1 – Organizații și oameni, M3  – Provocarea integrării, respectiv L – Program accelerat de leadership.

eMail: dan.ionescu[at]intratest.ro

Mădălina Coțiu – Tutor M2, M3 și L

Mădălina Coțiu este doctor în Marketing, având peste 10 ani experiență în întocmirea de planuri de afaceri și marketing pentru diferite domenii de activitate (ex. reciclare, sănătate, IT, agricultură, servicii de ospitalitate etc). În anul 2014, Mădălina a obținut certificarea în domeniul relațiilor cu clienții, Combined Communication and Solutions Certification eliberată de Institute of Customer Service din Marea Britanie. Mădălina are un interes profund pentru domeniul dezvoltării afacerilor și construirea relațiilor de lungă durată.

Mădălina este trainerul Intratest care acoperă ariile de studiu cu tematică de marketing din cadrul cursurilor: M2 – Marketing și finanțe, M3 – Provocarea integrării, respectiv L – Program accelerat de leadership.

eMail: madalina.cotiu[at]intratest.ro

×
×

Cart